Following is an announcement (in Turkish) from the University Office of Sponsored Projects.

Jean Monnet Burs Programı (JMSP | https://jeanmonnet.org.tr/), Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyelik sürecinde AB müktesebatı üzerine uzmanlık kazanmış bireylerin yetiştirilmesine yönelik en prestijli programlardan biridir. 1989 yılından bu yana uygulanan bu program sayesinde, 3.000'den fazla bursiyer Avrupa'nın önde gelen üniversitelerinde eğitim alma ve kendilerini uluslararası alanda geliştirme fırsatı bulmuştur.

2025-2026 akademik yılı burs başvuruları için son tarih 5 Kasım 2024'tür. Bu kapsamda, Üniversitemiz ve Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı işbirliğinde, öğrencilere (özellikle lisans son sınıf ve lisansüstü) ve akademik personele başvuru sürecini detaylı bir şekilde anlatmak üzere aşağıda detayları paylaşılan bilgi günü düzenlenecektir.

Tarih: 10 Ekim 2024, Perşembe
Yer: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Binası Çobanoğlu Salonu
Saat: 14.00-16.30
Dil: Türkçe

İlgilenen tüm öğrencilerimizi ve araştırmacılarımızı davet ederiz.

Last Updated:
09/10/2024 - 10:51